Agenda

Oktober 

Thailandfestival
Lees verder...

Statistieken

Vandaag 116
Deze week 723
Deze maand 116
Sinds 11-2008 1059984

Opleidingen
 

 

Thais studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar Thais gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Thais studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je Thais op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij deze opleidingen.

 

 


Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Talen en culturen van Zuidoost Azië en Oceanië aan. Binnen deze opleiding kan een bijvak Thais gevolgd worden.. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding Southeast Asian Studies.
Meer informatie...

 

 

 

Hogeschool van Amsterdam (HVA)
De HVA biedt de opleiding Trade Management Azië aan. Deze voltijdsopleiding is gericht op mensen die interesse hebben om een commerciële managementfunctie te gaan vervullen bij een bedrijf dat intensieve contacten met Azië heeft. Naast economie en recht leer je Engels en een Aziatisch taal naar keuze, zoals Indonesisch, Japans, Chinees Mandarijn, of bij voldoende belangstelling Koreaans, Vietnamees of Thais.
Meer informatie...
Citaat van de dag

"Praat niet over jezelf, wij praten wel als je weg bent.
คนดีจริงจะไม่อวด "
- Thais spreekwoord -